Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στις περιπτώσεις που αλλάξατε γνώμη για την αγορά του προϊόντος και να ζητήσετε την ακύρωση της συναλλαγής.

Μέσα σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος θα πρέπει να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης σας ή μια επιστολή ρητής δήλωσης είτε ταχυδρομικά, είτε με fax 2310 535133, είτε στο info@gloria-jeans.gr, είτε μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας.

Μέσα σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (5) ημερολογιακών ημερών από την στιγμή που θα μας ενημερώσετε θα πρέπει να μας αποστείλετε το προϊόν. Το προϊόν θα πρέπει να σταλεί είτε με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών είτε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών της επιλογής σας.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην κατάσταση που το έχετε παραλάβει, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής). Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι επίσης σε άριστη κατάσταση.

Εντός 14 ημερών από την ημέρα που λάβαμε το προϊόν και στην περιπτωση που δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του με κάποιο άλλο προϊόν, θα σας επιστρέψουμε το τίμημα που έχετε καταβάλλει για την αγορά του προϊόντος (μη συμπεριλαμβανομένων των τυχόν εξόδων αποστολής).

Η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται με  την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά, εκτός και αν ρητώς μας εκφράσετε την επιθυμία σας, η επιστροφή των χρημάτων να γίνει κάποιο άλλο μέσο.

Αναλυτικότερη ενημέρωση για την Πολιτική Επιστροφών μπορείτε να δείτε στους Όρους Χρήσης και Αγορών.

Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@gloria-jeans.gr, η μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2310 535133.