Το gloria-jeans.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro Diners Club, κλπ). Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διεξάγονται με τη χρήση του συστήματος πληρωμών της Viva Payments Services S.A (Viva Wallet) το οποίο διασφαλίζει την ασφάλεια της συναλλαγής, με τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα συστήματα κρυπτογράφησης.

Στην περίπτωση κατά την οποία επιθυμείτε να εξοφλήσετε το τίμημα με αντικαταβολή, τότε θα πρέπει να καταβάλετε το οφειλόμενο ποσό (είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα) στον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της συνεργαζόμενης Εταιρείας Courier, στην ορισμένη διεύθυνση παράδοσης.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Επιλέξτε την επιλογή PayPal κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Το PayPal κρατά τα οικονομικά στοιχεία σας ασφαλή και δεν κοινοποιούνται online. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal  διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.